× Om världen utanför ringmuren

Välkommen till forumet!

Mer
2 månader 5 dagar sedan - 1 månad 2 veckor sedan #1 av Hustomten
Välkommen till forumet! skapades av Hustomten
Här kan du som besöker vår hemsida få lite mer info om Röda boken och tankar som rör sig kring Hjärtlandet. Alla besökare kan läsa, men om du vill ställa frågor eller vara med i diskussionerna måste du ha ett konto här. Ett sådant skapar du genom att klicka i därför avsedd länk i inloggningsrutan.

I första hand är forumet till för diskussioner om boken Den trettonde vägvisaren - Röda boken, om världen den utspelas i samt annat kring boken. Här kan du också diskutera bokutgivning och författande av litteratur i allmänhet. I avdelningen Annat kan du även ställa allmänna frågor om tekniska saker som leveranser och liknande. Har du bekymmer med en specifik beställning är det bättre att du kontaktar oss direkt med formuläret.

Tonläget i forumet
Vi är för yttrandefrihet och att taket ska vara högt i diskussionerna. Ett av de bärande elementen i boken och Hjärtlandet är sanning. Ibland gör sanning ont, eller som vi brukar säga: "Demokrati gör ont - diktatur stryper". Detta innebär dock inte att du kan skriva precis vad du vill utan eftertanke. Du har fortfarande det personliga ansvaret för dina ord.

Det är till och med tillåtet att kritisera boken och dess författare, men personangrepp och subjektiva åsikter som inte kan diskuteras objektivt undanbedes. Med andra ord så är det helt ok att ifrågasätta och vara beredd på att få ändra åsikt, men inte kalla någon för fula ord. Då ingriper hustomten. Så länge du använder forumet för ovanstående syften och dessutom är trevlig och artig, så är allt frid och fröjd. Skulle du däremot börja lägga in strunt, irrelevant information och otrevligheter så tar vi bort dina inlägg och blockerar dig från att logga in igen.

Om du ser att någon annan inte sköter sig - föreslå fika!
Om du upptäcker inlägg som går utanför ramarna för forumet så kan du rapportera det med knappen "Rapportera detta" som finns i varje inlägg.

Om det är så att ämnet håller sig inom forumets avgränsning, men språket och tonläget är i högsta laget så behöver du inte ge dig in i debatten. Du skriver bara ett svar att det är dags att fika. Detta är i sig en signal till övriga att du tycker det gått för långt. De högljudda bör i detta läge besinna sig och låta mer sansade röster komma till tals. Om de ändå inte gör det kan du använda knappen för att rapportera även här.

En person, ett konto
Om du glömt lösen eller användarnamn för ditt konto, försök ändra dem med hjälp av inloggningsformulärets länkar om nytt användarnamn eller lösenord. Om inte det funkar, kontakta oss genom formuläret på sidan Kontakta oss. Om du har råkat skapa fler än ett konto, kontakta oss så att vi kan stänga av det konto du inte vill använda.
Om vi upptäcker att någon vanemässigt använder fler än ett konto så kommer båda att stängas av.

Läs mer om fika och forumets regler under fliken Hjälp.
Last edit: 1 månad 2 veckor sedan by Hustomten.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.108 sekunder
Powered by Kunena Forum